Wednesday, June 24, 2009

Hangin tau..

Tadi kat opis, aku bitau Ain fenat2 aku kerahkan tenaga create entry bergambar.. entry bergambar kucing2 ku yg comel2 tu tau.. aku tegaskan sekali lagi.. entry bergambar mmg lecehhhh .. taulah berapa bengang bila i couldnt save and also couldnt publish that entry last nite..
Sib baik bila cek-cek ada gak dia simpan, buleh edit.. so, entry bawah ni (sebelum ni) adalah hasilnya..

Tahap kebengangan buleh digambarkan seperti gambar Ameer di entry ini!


Hampir2 nak give up dah blogging .. heee, ada ke gitu... punya la patah hati, kan?

Senang give up how to be "blogger tegar"? Heheh... takdenyer dapat menjadi blogger tegar, i still anggap "dia" the most tegarrest blogger i've ever known.. Tabik springgggg - toing toing toing!!

5 comments:

  1. kasue ko try rebus daun sireh + kunyit idup + asam jawa + gula merah/gula kabong = minum sekali teguk = otak ko akan function balek pastu!ada brani??

    ReplyDelete
  2. atie.. mesti ko dah banyak kali buat and minum sendirik, kan?
    tu pasal ko jadi seperti sekarang.. ek?

    ReplyDelete
  3. Nak berkenalan dengan si "dia" the most tegarrest blogger yang ko kenal tu buleh???
    BTW.. Atie.. best ke air rebusan daun sireh + kunyit idup + asam jawa + gula merah/gula kabong tu??? Ni mesti dah try ni.. kalau tak mana dapat resepi sepesel tu... ahakzzzz

    ReplyDelete
  4. Ke blog aku segera... ada hal yang berlaku...

    ReplyDelete
  5. ingat ke hal apa, rupanya acik dpt award.. ehehe... tima kasih ye cik buah...

    ReplyDelete