Tuesday, May 04, 2010

Berangannn..2

Ada satu makhluk ni.. tak taulah kenapa. Memang sebelum ni mulut dia terkunci, seakan2 takmo sapa2 pun tau dia buat apa. Tapi bila aku dah jual2, promote, tiba2 diapun belajar bukak mulut jugak menjual produk dia..

Takpelah, since meniaga ni mmg tuntutan dalam islam, kan? 9/10 punca rezeki kan, kan?
Tapi jganlah sampai ko nak menjahanamkan bisnes org lain dengan kata cuma ko punya yg terbaik, yg termurah, yg terhebat ... sambil kondem org lain punya barang.. apakah?

Sgt teruk dan sgt tak professional.. Biarlah org decide mana deme nak beli, ye tak?

No comments:

Post a Comment