Thursday, May 06, 2010

Khamis yang hamis

Ada ke tajuk gitu plak, kan?
Menimbulkan kontroversi adanya.
Memangpun kontro.. apa ke idaknya, aku letih giler pagi ni. Lupa amik jus bidadari satu hal, mmg super duper letih sebab umur tua ni tak bley ngat layan berlebih2, sementelah dengan mood nak period tak tentu hala.. terasa usang sgt dah body nih.. huhuhu

Dua hari poco2 letih ke amat. Aku plak jenis yg pukul abis, jantan betina pondan punya peluh semua keluar. Udah tu, lembik jugak. Penat sebab berjalan sakan takde kereta. Pagi ni plak, lepas rempit ke stesen terminal putra tu.. kejar2 nak tukar tudung (kes tudung naik moto kena special, warna gelap takut kotor), pakai tudung yg santekkk sket, pastu kejar2 tren, udah penuhhhhhhhh... bencikkkk, berdiri pulakkkk. Entah beribu2 stesen baru sampai ke el sentral nih.

Cam cil bab ton sangat aku kena himpit oleh ntah sesapa yg berbau ala2 hamissssss tak tentu hala. Dorang tara mandi ka di pagi2 hari ini?

Tu je celoteh macik pagi ni.. harap tak sentap ye!

No comments:

Post a Comment