Tuesday, January 04, 2011

keje balik


howdy..
pekaba korang?

aku ingat nak cuti terus je, sronok dok lepak kat umah....

ada ke?
mana boleh.. aku takde rasa nak berenti keje lagi.. masih suka keje ok?


semalam je cuti nak ngantor anak2 sekolah.. sebenarnya dorang bukan tatau gi sekolah.. saja nak melayan dorang punya kerenah je..

pi sekolah adik... beli buku sekolah dia.. ajak dia and abang dia gi makan kat kantin sekolah.. takmo dia.. katanya takutt.. pengawas tengah makan masa tu..
punyalah adik mengikut peraturan sekolah.. padahal aku ni lagi besau dari semua pengawass2 kat sekolah tu kan?.. aku cam tak caya dorang dua beradik tu takmo makan kat kantin.. hahhaha
pi lah pasar selayang sarapan roti canai ujang..
tipon kanda, katanya tak gaji lagi.. boleh? dah 3hb pun tak gaji2 lagi.. lamanyaaaaaaa...

ni gambo lama lepas balik dari family day kat sunway, makan and lepak plak kat giant..


balik rumah, akupun buatlah apa2 yg patut, siap2kan makan dorang sebelum ke sekolah. harini umi antolah korang gi sekolah, sementelah umi ada.. esok, kenalah korang pandai2 ye?

No comments:

Post a Comment