Sunday, January 02, 2011

merentas desa kauuu...

hi there..

apa kau buat harini tadi?
aku? aku pi berjalan2 merentasi 3 negeri nih, selangor, ns and pahang and KL.. eh, 4 laa..
ada permintaan yg harus ditunaikan..
dia mintak tolong temankan dia pi berubat...
nun jauh di chemomoi..

maka pegilah kami.. aku, kanda, makyang and saidatul
sampai kat nilai berenti minum teh kat hostel saidatul, pastu terus ke bukit mendi, rumah kak zizah makan lunch.. sedapnya lauk ayam goreng cilipadi tuhh... ke chemomoi umah pak don pekena teh o panas and biskut kapit krim, sambil tunggu org berubat, singgah di karak minum and makan kek and bakso and back home in slayang, lepak umah mak makan cekodok bawang pulak...

makan makan and makan je kan.. malam kat umah dah tak lalu makan dah...

ok, wa chow dulu..
c u later alligator!!

No comments:

Post a Comment