Friday, April 22, 2011

mari mari



malam ni aku nak gi aerobics.. gambar atas ni cam tak relevant.. eh. relevant laa.. kan tengah stretching tuu?

bukan tak biasa, tapi sebab nak cover rabu malam dah tertinggal, pegi movie ngan cik sitizen..



abis, lewat balik tak sempat..

aku nak pegi ngan akak ku ini malam kat studio baru ....



doakan aku terus turun berat skit demi skit... ye?

2 comments:

  1. ni ada petua nak kurus cepat...sangat effective bagi para isteri. No diet, No hunger, No exercise-----> kasi suami bukak cawangan baru. Jamin tak payah makan ubat dr rozmy pun boleh kurus...ekekeke.

    ReplyDelete
  2. kah kah kah.. sgt baguslah petua tu ek.. cik myn dah bagi suami bukak cawangan dah kot... hehehe, patutlah slim melim.. heheheh

    ada ker?

    ReplyDelete