Wednesday, April 20, 2011

sedetik lebih anuar

mari kita hayati lagu anuar zain ini.. sgt syahduu.. mendayu2 buat aku teringat kat bofrenku.. apakah dibuat dek kanda skrg ni ek?

jgn skandal ok, bofren aku tu adalah lakiku jugak iaitu kandaku.. lelaki paling sporting yet supportive in what i do.. semoga kanda sentiasa berusaha membaiki diri dan sentiasa sayang kan dinda k?

hehehe... aku mmg kuat berangan.. tapi aku biasa berangan nak kaya la sekarang nih..

keje opis best, aku suka.. cuma kawan2 kadang2 menyakitkan hati dan buatkan ginjal aku stop fungsi kejap.. memanglah company ni bukan bapak aku yg punya.. tapi company ni pun bukan bapak kau yg punya okehhh.. so, buatlah apa2 yg ko sepatutnya buat, okey.. ikutlah peraturan.. bila kita concern, kita tanya.. dia pikir kita bizibodi, tapi kalu tak kisah.. kata kita suka buat hal sendirik, tak campur orang.. mana satu aku nak amikpun aku tatau dah sekarang..

so, aku amik iktibar.. aku pilih2la sapa aku nak concern.. kenapalah aku bodooooohhh sgt, pikirkan mende2 kecik macam ni.. aku pikir apa ek, mmg buang karan la.. takde maknanya caring for someone who doesnt care or doesnt appreciate other people... soooooo badigol.. rasa nak soh pi mati je.. can aa?

jangann... dia berhak.. berhakkah?

Sedetik lebih .. anuar

Setiap nafas yg dihembus
setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkan mu
Dalam sedar dibuai angan dalam tidur dan khayalan
aku selalu memikirkan mu

Ternyata kuperlukan cinta
Dari dirimu sayang, barulah terasa
Ku bernyawa

Kasihku
Ku amat mencintai kamu
Kerna kau beri arti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebihhhhh
Serta selamanyaaaaaa

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yg dimililki di dunia
Asal masih adanya kamu

1 comment:

  1. kebenaran itu mmg menyakitkan.. tapi.. itulah hakikatnya..
    tak dapek nak nolong...
    aku redha

    ReplyDelete