Monday, April 18, 2011

apple of my eyes


Kesan kekurangan berat dapat dilihat di dalam 4-5 hari. DCL GREEN APPLE DIET TEA, formulasi serat epal, teh hijau dan aloe vera yang membantu mengawal dan mengurangkan berat badan. Antara fungsi utama ~ sebagai agen pemotong lemak didalam badan dan pelawasan selain dari membantu membetulkan peredaran darah, anti penuaan serta melindungi organ-organ penting daripada toksin.


Khasiat epal hijau sudah diketahui ramai dalam membantu penghadaman dan penurunan berat badan. Ia membantu mengurangkan kandungan kolesterol dalam badan. Kajian menunjukkan, epal mengandungi elemen kesihatan phytonutrient yang boleh melambatkan pengoksidaan kolesterol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.


Aloe vera berfungsi membersihkan dinding-dinding bahagian dalam perut dan mengimbangi asid perut. Seterusnya ia juga membantu memperbaiki sistem penghadaman agar dapat menyerap zat-zat makanan dengan lebih berkesan.


Teh hijau secara semulajadi diperkaya dengan vitamin B, C, E dan K serta mineral yang baik untuk sistem tubuh. Pengambilan teh juga boleh meningkatkan lagi tenaga pada tubuh seseorang dalam melawan penyakit dan meredakan panas badan. Antara kandungan khasiat teh hijau adalah:

- Membantu mengawal tekanan darah tinggi

- Membantu mengawal paras gula darah

- Membantu dalam sesetengah penyakit barah

- Menguatkan sistem imun

- Menurunkan aras kolesterol

- Menggalakkan pembakaran lemak


Cara pengambilan : bancuh satu sachet dalam air suam ataupun air sejuk sukatan satu cawan. Waktu untuk minum adalah diwaktu pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan. Boleh diminum lebih dari satu sachet sehari pagi atau malam.


HARGA RM118.00 (20 sachets)

No comments:

Post a Comment