Friday, July 08, 2011

produk hari ini ialah.. nuage

aka ada sinang sikit ini hari.. ayyo tipulah..




tara berapa senang jugak, tapi aka tatap mau cirita sini dalam pasal satu produk sangat baik dari DCL iaitu.. nuage.. haaa..




konsepnya nuage ini aka selalu sebut produk G - iaitu gebu, dalam set anggun wanita tu.. kan KPG - ketat, pejal dan gebu.. haaaa..


fungsi utamanya ialah.. untuk awet muda dan juga utk membina kesihatan serta memberi perlindungan penyakit yg maksima..

nuage ini sgt baik utk:




  • mencegah penuaan


  • memecahkan lemak


  • mengawal bentuk badan


  • menggebukan kulit


  • menganjalkan kulit


  • mencerah lebam bawah mata


  • mengatasi masalah kutil (hormon tak stabil)


  • merawat bibir pecah


  • merawat berak berdarah


  • sakit jantung berlubang


  • merawat bisul


  • merawat kencing tak tus


  • menguatkan rahim mengelakkan keguguran


  • dan banyak lagi khasiatnya.. tak dapat nak elaborate, takut tak cukup space..



cukup bagus!!


yg penting bila sihat, terpancar di muka kita.. berseri dan gebu!




adakah wanita ini mengguna nuage?


apa lagi, call aka:



kak su bidadari - 014-7242 338



No comments:

Post a Comment