Wednesday, July 06, 2011

zuriat

harini akak kuar lunch appointment, awai sikit.. nak jumpa cik zura kat CM.

dia mencari produk utk kulit dia yg bermasalah.. cantik orangnya, tinggi lampai, masih muda sgt usianya 26 taun. bila dia call akak tu dia mencari skin care products, tapi bila disoal selidik serba sedikit, sebenarnya dia mengalami kekecewaan dan hampa kerana belum dikurniakan zuriat setelah 6 taun berumahtangga.. akak sangat bersimpati dgn dia.



akak advised dia teruskan mengambil jus hebat DCL, iaitu bidadari utk memperbaiki organ dalaman dan rahimnya. Akak doakan supaya hajat cik zura tu termakbul dalam masa terdekat ini.. ramai yg mencuba sebelum ni telahpun berhasil mengandung.. insyaallah.


banyakkan berdoa dan bersabar tapi musti terus berusaha.. sebab segalanya datang dari Allah, ye tak?




bersyukur sgt diketemukan dgn zura.. sekurang2nya akak dapat merasa bertuah sgt dikurniakan Allah 2 org putera akak tu utk menyambung legasi akak di dunia ni.



No comments:

Post a Comment