Tuesday, July 12, 2011

a visit from my best fren

salam 1DCL to all my readers.. suka ada org baca blog akak tauuu.. tapi you all mmg taknak komen ye.. takpelah.. yg penting the messages i wanted to convey dah sampai jugak.. i like!
semalam i was very surprised when my shah alam partner, iNa, told me she's paying me a visit at my home.. adoi.. segan beb, umah i sekangkang kera katanya.. abis.. if she wants to come, akak mengalu2kan sangatlahhh.. welcome my dear fren..
dia bukan datang kosong okey, dia datang membawa watikah utusan dari bahagian shah alam nun.. dialah leader di sana, kan.. sekali banyak kau.. sekali 4 ada nak join team kita.. akak sukaaaa.. tapi tak banyak gambo kenangan semalam, jurugambar tu tak berapa professional lagi.. gamba hubby kami and anak2 kami yg lain takdapat diabadikan di sini.. sedey.. next time maybe..
thanks ina, sudi mai umah akak.. kita dah jadi sedara dah.. bukan kawan je tau.. haaa.. tu yg bagusnya.. dia committed nak turun jumpa akak... becoz of our bisnes, kita jadi lebih kuat silaturrahim melalui DCL, kan?

lepas late dinner, kita lepak2 sambil tengok tivi..





ni dia forms yg dibawakan ina semalam.. sekali 4 kau.. best betul cara keje ina.. i tabik spring to her!!




3 comments:

  1. suka2 doing this bisness..make a lots of frenz..thanks akak 4 the dinner...lepas ni dinner kat umah ina plak yea..Western Food and Selera Kampung...

    ReplyDelete
  2. WOW....hebat u, teruskan semangat siratulrahim ini...

    ReplyDelete
  3. Ina.. tungguuuu... suka je pi melawat kengkawan.. lg2 yg pandai masakkkk..

    tima kasih sudi mai umah akak haritu .. sgt berbesar hati kami!

    Nor.. wow.. kita org2 DCL musti ada sifat silaturrahim yg lebih dari biasa, sebab kita org2 hebat, insyaallah.. kopun kan.. bila nak buat lagi stimbot.. akak turun klang masa tu jugak.. heheh.. gurauuu!!

    ReplyDelete