Friday, August 19, 2011

ringan badan kok!




seperti janji akak semalam.. inilah testimoni dari cleaner kat opis akak pulak.. musalmah namanya.. wanita indon..


ala.. takde gambaulaa .. tapi takpelah.... akak panggel dia mus je.. baik budi pekerti orgnya.. suka jugak bersembang dgn dia.. mula2 dia promote jamu dia kat akak.. akak kata.. jamu tu kan ke pahit, cemana nak tahan makan hari2? akak tak ingat bila akak last makan jamu.. masa beranak kot, tu pun sebab dalam pantang, kalu tak, takdelah akak makan agaknya... yelah dalam pantang, mak kita soh mkn apa, kita makan saja, ye tak..



ha.. melalut la pulak,.. berbalik pada citer si mus tadi.. akak promote pulak kat dia bidadari and amazing.. bitau harga bitau kat dia ni produk DCL, dah pi sampai ke indon pun akak kata lagi.. pastu akak kata, rasanya sgt sedap, manis, takdelah pahit2 gitu..

adoi... mmglah sapa yg suka mende2 pahit ye tak?


last2 dia amik amazing nak try, ni dah masuk 3 botol dah.. ni citer recently je tau, bukan lama, cumanya lepas je dia amik, dia trus report kat akak.. gini:

.."kaksuuu... saya kan rasa badan saya ringan sikit (baca gaya indon, baru ada feel tau..).. ya lah kak.. lepas saya vekum satu opis tu, selalunya saya penat sangat, tapi sejak makan itu madu, badan jadi ringan dong, tak penat lagi... dulu ini, tapak kaki saya ini pedih2, sakit2 kalu dipijak pasal banyak berjalan, sekarang nggak lagi kak.. sudah lega.. saya dah suami rebut2 makannya kak.. heheheh.." begitulah kata dia kepada ku..




so, akak dapat satu perasaan yg terharu dan gumbira di hari raya.. eh.. sebab akak dapat bantu dia meringankan badannya.. memudahkan kerjanya.. paham jelah kan, keje cleaner, mmg mencabar fizikal dan mental jugak... suka beb, bila org kata pada kita produk kita tu berkesan, haa.. macam akak tak tau plak, kan??







well, kepada anda yg belum merasai kehebatan produk amazing ini, ambillah peluang ini.. call akak utk sebarang pertanyaan dan order, atau utk menyertai team bisnes akak.. 014-7242 338



No comments:

Post a Comment