Thursday, August 18, 2011

turun 3kg

harini kita citer pasal testimoni 2 produk, iaitu amazing & nig'ella ye?

this is coming from a fren at my office, azlina b namanya.. dia resdung macam kronik jugak.. pastu dia ngadu badan dia rasa sejukkkkk je walhal org lain biasa2 je kat opis tu.. so, akak advised dia amik amazing and nig'ella (minyak habatussauda).. akak bitau dia maybe organ2 dalaman dia cedera semasa melahirkan anak2 dia dan kekurangan semasa proses berpantang ke apa, sistem badan dia tak berfungsi dengan baik lagi menyebabkan dia tak dapat kawal suhu badan yg merasa sejukkk itu...

azlina b ni mmg pakar kek!!


amazing tu sebenarnya mmg itu fungsi dia, selain memberi tenaga segera, ia bertugas menyembuhkan luka2 dalaman dan membina balik sel2 dalam badan kita selain membekalkan zat2 dan vitamin2 yg diperlukan. senang citer, dalam quran sudah tulis, madu and habatussauda ialah ubat segala penyakit kecuali, maut.. kenapa kita harus sangsi lagi.. betui tak?



jadi, lepas dia dah amalkan, dia bitau, dia dah rasa perubahan dalam badan dia.. batuk2 dia akan mengeluarkan kahak yg selalunya susah nak keluar, anti biotikpun dia dah buleh amik, sebab dulu dia mmg alah dgn antibiotik katanya.. pastu, yg obvious sgt tu.. badan dia turun 3kg masa lepas 2 minggu dia amalkan amazing nih... haaa.. siap ada kawan lain yg perasan muka dia dah kecut sikit.. gitu...


alhamdulillah, mmg berkesan.. jadi, janganlah ragu2 lagi... kita harus jadikan amalan memakan amazing utk mendapatkan semua khasiat di dalamnya..



esok, akak citer perihal testimoni cleaner kat opis akak pulak.. tungguuuu...





call kak su utk pertanyaaan atau order,


just dial 014- 7242 338


1 comment: