Saturday, August 20, 2011

masalahnya adalah...

akak ada meeting dgn leader a.k.a sifu akak KJC, bersama iNa, bisnes partner dari shah alam pagi tadi kat wisma dcl. banyak yg dibincangkan termasuk apa2 yg perlu diperbaiki dalam bisnes tru fb and blog.. KJC membentangkan semua yg perlu diperhebatkan supaya bisnes lebih masyukkk... iNapun sgt bersemangat.. akak apatah lagi, kan.. lepas ni kita kena cuba plak buat begitu dan begini, ubahsuaikan mengikut kata KJC.








tima kasih KJC yg sudi turun padang membentangkan dan membincangkan hala tuju bisnes kita dan memberi input2 baik utk bisnes kami.


100K pulak ditetapkan utk grup bagi bulan akan datang!!


kalu anda suka cabaran, suka cantek dan suka duit.. mari join akak & team.


call akak 014-7242 338


4 comments:

  1. saya suka..saya nak..yg kat luar tue bila lagi...

    ReplyDelete
  2. min.. malu akak..hik.. tapi min pun apa kurang hebatnya.. dari kumpulan hebat kita semua, kan?

    tima kasihlah sudi komen!!

    ReplyDelete
  3. ina oh ina.. anda sentiasa menjadi penyokong kuat akak, kan.. akak jugak adalah penyokong anda!!

    ReplyDelete