Saturday, January 28, 2012

lagi sharing of pb bisnes

pagi tadi ada apptment kat secret recipe sogo.. jumpa kawan lama masa akak mula2 keje lepas grad kat permata merchant bank dulu.. now the bank is called affin investment bank.. lama giler tuuu.. nama dia nor..tak ingat dah rupa dia sbb fb profile dia pakai gambar bunga2.. heheh... masa mula2 nak set appoinment tu laa. but bila dah jumpaa.. ohhh dia niii.. mmg kenal sgt laaa.. hihi.. mulalah mengimbas kenangan2 lama.. mmg nostalgic you.. FB dah temukan kami semula and she's still with the bank.. so setia!! best kannn?  

sgt senang share info on pb bisnes.. just how pb works to help our body and using my own testimony and also my leaders'.. people CONFIRM teruja.  jaminan lagi dgn marketing plan yg hebat yg dibentangkan secara terperinci.. mmg achievable sbb akak sendiri dah buat dan merasainya dan dgn syarat.. buat betul2 dan betul2 buat.  yg pentingnya kita dibimbing dari A to Z.. haa..

semua kemusykilan dijawab masa itu jugak.




  


anda di luar sana tu.. ambillah peluang yg datang ini dgn hati terbuka.. mungkin allah dah dorongkan anda di jalan yg benar, jalan yg akan membawa anda ke satu zon kesihatan dan kewangan yg lebih selesa.. mana tau rezeki anda melimpah ruah allah nak berikan ... melalui saya, kan!!

call / sms: 014-7242 338
email: suriani0621@gmail.com

No comments:

Post a Comment