Thursday, September 05, 2013

macik kayo lah..

haha.. akupun tatau how la, if i dont upload a pic, i cant start a story.. so, itulah dia letak je motivasi membakar kalori di atas tu.. actually mmg aku sgt suka satudua menjak ni.. badan dah rasa semakin mudah diturunkan.. huhu.. ye lah tuu.. i need to do more and more.. just dont stop yet.. lengan ko besau su.. sedar sket.. do more on that.. awwwwww...


ok, berbalik pd tajuk tu.. recently was my along's bday ke 55.  so, dia akan jadi ongkaya soon.  opps.. she's taken la, m sorry guys.. walaupun abalongku itu sesekali je muncul, kan?  well.. lepas bday along on 3/9 ni.. she's going to take up all her epf money and u know how it is la kan?  aku mmglah bukan seorang yg mata duitan, but aku takkan tolak kalu along nak bagi weh.. heheh.. along banyak plan tau.. sejak dia mai dok dgn mak ni, aku kesian gak tengok dia.. most of the time she's telling me it is soooooo stressful living with mak... heheh.. been there, done that.  i've been accompanying mak for more than 12 months earlier lepas abah passed away.. aku paham sangat.. well.. kita sabar je lah kan, its our mother tuu.. i am so glad i have my mom to advise and to bebel me when ever she gets the chance.. hehehhe.. anak apa la aku ni kan?

well, melalut lagi haaa.. so, bila ada je kawan2 yg umur dah nak dekat2 limaploh tu, kami kat opis ni cuba2 la rapat.. hehehe... idea giler si sheila comel.. ye lah, kalu kawan baik pasti kita dapat sikit2, abis2pun bila dorang amik 40% duit epf tu.. dapat belanja makanpun jadilah..  heheheh.. giler ko sheila.. aku tak penah terpikir rupa tu..  sejak ko bagi idea tu, aku selaluuu je terpikir.. mmg betul lahh.. next person shd be kak nita, kak norita and... sapa lagi yek.. matilah kena baling ngan kasut nih.. aiyakkk.. larikkk

along nak belikan siti, her only doter a motorbike.  dah cakap siang2 dgn aku, nak ajak aku pi beli nanti.. aik.. reti benaulah aku bab2 tu.. tapi aku iyerkan saja.. sebab sapalah lagi along nak ajak, ye tak.. so, aku kata, kalu nak guna nama aku plak, 25% kono bagi.. oh so mata duitan ku rasakan sekarang.. but along kata ok je.. walaupun dia tau aku memain.. oh so best along ni kan?  so, once dah beli motor, i heard she's going to buy one for herself also.. senang nak bergerak katanya.. nak amik lesen apa sumer bagai.. adoiii.. so ambitious.. aku suka jer



along makan laksa penang kat BBS malam tu kami bawak dia cebrate.. suka dier!!


mak and along.. mak anak sulung, alongpun anak sulong.. so, muka sama kannn?


2 comments:

  1. mesti excited dan pada masa yang sama sedih kan nak pencen...

    ReplyDelete
  2. heheh.. pencen tak semestinya tak bley berbakti KakNi.. kaklong saya tu meniaga je kejenyaa.. mmg tak boleh pencen gitu!

    ReplyDelete