Wednesday, April 30, 2014

filipinos

ni nak citer pasal org filipino.. dorang ni lawa2 kan.. lawa2 bangat.. aku dua hari mc dok layan tivi la kan.. abis nak kuar takde sapa nak teman, kan kan.. so, layan tv dari pagi ke petang.. hehehe.. so.. berbalik kepada kisah org filipino.. kawan aku kata dorang tu real life kat tempat dorang takde la lawa mana.. ehhh.. pada aku dorang lawa2 laaa.. hensem2 yg lelaki2 nya jugak.. ye la kat tv takkan nak letak yg tak berapa nak lawa ye tak.. tak laku la nak juai.. org tak lawa pun still nak tengok yg lawa2, ye tak.. so.. redha je la.. yg tak lawa2 cam kita.. nengok je la kat tivi.. best jugaklah dua hari layan citer filipino tu.. kisah dua kawan baik yg bila dah dewasa masing2 berebut satu lelaki.. bila dah kawin dgn sorang.. yg kawan ni pulak bantai ngorat laki kawan baik tu.. aduhaiii.. kantoi pulak tu.. bila kantoi lelaki tu pulak cam tak mau let go of the scandal.. hui merana giler laa.. laki kau ok.. laki kau sendiri kau terkantoi.. kau pulak mmg cinta kasih sayan giler dgn laki kau sampai kau sudi kawin dgn dia.. last2 kau kantoi sendiri dia dgn best fren kau.. berapa punya haruuuu.. pastu laki kau lak cam kata kau tak best.. kau tak perform.. haaa.. mapuh kerah nak merana lepas tu nak hadam segala menda yg ko dah dapat time tu.. aduhaiii.. payah benau kan.. laki tu la sekor yg best ke per?  bukan ke ramai lagi aktor yg lawa2.. dah laki org tu gak ko berkenan?  cer citer.. hmmm.. adalah tu
sometimes.. lagi kita tak bleh dapat.. lagi geram nak dapatkan.. hmm.. setan gondol punya keje kan.. kita ni ikutttttt jer kata setan kan, kan? ye tak?  


pastu kan..  korang kenai zizie ezzete tak? ntah cemana spelling nama dia ntah..  ye ke kabornya dia dah bukan bini no. 3 bung mokhtar?  now dia dah jadi no. 1?  hebat betul penangan isteri bung mokhtar yg dulunya seorang pelakon yek.. berbaloi2 la kan dah jadi no. 1? heee.. aku pun rasa cam nak tabik.. as long as u give the best service to your husband, you are on the top lah.. hehehehe.. 




No comments:

Post a Comment