Wednesday, September 24, 2014

25 yang lelaki suka

oit.. memang lelaki suka pompuan umur 25.. ye ker?  hehehe.. lama sgt dah aku passby umur 25 tu..
bukan itu yg nak dibincangkan ni..  macam takde tajuk jer.. but aku baru abis baca, hmm.. ada gak yg aku tak bley belah.. so aku tulis yg beberapa point tentang "25 perkara yg lelaki suka tentang wanita" kat sini, okey?


  • bentuk tubuh yg menarik.  susuk tubuh hebat sememangnya menjadi dambaan lelaki.  bagi wanita yg secara semulajadi cam model, peliharalah supaya kekal hingga bila2.  bg yg terlebih montok, lakukanlah sesuatu agar susuk tubuh kembali langsing. lelaki suka golongan wanita yg berusaha utk tampil cantik di depan mereka.  (aku pikirkan lelaki suka yg muka cantik dan manis jer.. so muka cantik selalu pakej badan dia lelaki kena terima je la.. rupa2nya lelaki suka yg tubuh menarikkk ... menarik ketul2 la menarik... kehkehkeh.. kono poey gym angkat berat, heheh.. salah kan, tu lelaki?   dah tuo2 ni tubuh kono jago gak.. utk sihat senang beribadat, senang nak buat keje2 umah, senang nak tuttt.. ekekekek.)



  • selain bentuk tubuh, aset lain yg mampu menggegarkan hati lelaki ialah mata, punggung dan langkah yg kemas.  jangan pelik jika ada lelaki yg jatuh cinta kepaa anda hanya kerana anda mempunyai jari yg runcing dan kuku yg bersih.  ini kerana selera setiap individu itu berbeza di antara satu sama lain.  (sebenarnya setiap inci tubuh wanita tu adalah boleh jadi sesuatu yg mengghairahkan lelaki, menggegarkan iman lelaki.. hahah.. mapuh kalu tengok pungkok (punggung) saja sebab katanya selera berbeza.. ko bygkan org tu ternampak tumit kau and dia rasa awwwww.. ekekekekek.. oit, jangan buat main kau org dah suka.. tu pasai kena cover cover cover.. )


-- credit to fb page "Kenangan itu terlalu indah untuk ku lupakan"-- 


dua je ckup la dulu.. lenkali aku copy paste lagi yek.. yg lain2 tu semua boring2 belaka.. ekekek.. den maleh nak type bonar ey.. sobab apo ntah blog den ni, bilo copy pasted, dio jadi putihhh.. tak comey kat entry tu.. ontahlah.. den type baru dia ok.. tak sompek weyyyy.. dah la den ni maso terhad .. ekekeke.. bizi bizi as a bee..

tapi yg pasti mende yg lelaki rasa remeh selalunya mende tu yg pompuan rasa penting dan sangat kecik hati.., contohnya.. macam ni.. bila bini kau merajuk sebab dia tunggu kau amik dia balik keje macam biasa, rupanya kau kena balik tiga jam lewat sebab kau kena pi kursus jauh sikit dari biasa.. yg kau ingat kau dah bitau dia pagi tu.. padahal kau tak bitau pun.. ntah kau bitau kat AJK surau mana ntah.. tapi bila bini tanya kau kat mana.. sebab dah nunggu lama sgt.. kau marah dia..   gitulah.. sedey giler tau kalu bini rasa dah tak penting.. pd hal kau lah dunia bulan bintang matahari pada dia.. amikkkk...  gaduhla kejap..

sapa penah terjadi gini.. sila angkat tangan tinggi2..





No comments:

Post a Comment