Monday, September 22, 2014

missing you so much..

apa mende ko missing tu su?
i just got back to work today, after a long holiday, long la kan since middle of the week last week.. rasa oh seronoknya tak yah mikirkan nak parking kereta kat tepi kuil hindu tu.. heheh..
but when i come back to work today, i feel happy.. i know i miss my working place, i miss my seat at the office and i oso miss the workloads for sure.. bila buka email.. pandai2lah cari yg mana nak kena clear dulu.. waduh waduh.. berderet pakkkk..

but i m glad my fren, the novelist have helped the team to do what ever she can to get the work done when i am gone... i have said thanks to her dah this morning.. thank you mira.. for helping me..  tolong menolong kan perkara baik and mira mmg lah seorang kawan yg sangat baikkkk.. tabikkkk..

ni mikir nak pindah pulok.. office is going to be renovated again.  ontah kali ke berapa aku pindah tempat since aku join pwc ni pun aku dah tak ingat.. but what can i do.  amik je la kotak dulu.. kemas2 nya ntah bila aku tatau la, maybe today petang ke.  but we have to pack by friday ni.  oh makkkk.. letih anakmu ni.. oh abang, meh la tolong bekemaihh.. heheheh.. panggil angin je laa.. sapa nak layan.. ehheeh

ingat nak tulis sikit jer, well.. terbanyak


nanti kita nak hapdet about apa kita buat masa cuti..
tak per.. awak tanak bacapun takper. kita buat utk baca sendiri2 jer.. ehek..



No comments:

Post a Comment