Tuesday, April 14, 2015

i love my job

harini sunyi sekali
tidak seperti yg lalu
bermula diri aku sendiri
tiada lagi kau di sisi
hilang semua bayanganmu
yg tinggal hanya kenangan bersamamu
aku hilangggg...

eh.. tu lagu dah.. lagu si adira.. hilang..
apo lak yg hilang?
permata tu dah lama ilang weh.. ekekkek
i m so unmotivated you know.. thinking about my work
ntah cemanalah gaji aku taun ni, naik ke tak agaknya
tak naik tu macam tak penah lakan.. but.. how much naik nak compare dgn kehidupan sekarang ni.. haruslah menteri soh kita semua berjimat cermat okey?  mmg kita dr azalipun kena jimat cermat, takyah tunggu menteri soh, kennn?

ntah nak citer apa ker tadi.  rasa bosan rasa down rasa tak semangat pun ada mengenangkan ntah ada bonus ke tak taun ni.  ekekek.. gaji bulan mei taun lepas pun aku tak amik lagi tau.. apa lah nak dikisahkan bab bonus.. ekekekek. behnya kalu gaji kita tak usik tapi terus bertambah dah duit belanja kita semua dibagi dek laki kita kannn.. .. oh i wish oh i am so wisshing this.. heheheh.. keep wishing su..

pepehalpun.. will always find ways to make myself seronok bekerja.  reward myself with what ever i want.  cheap or expensive.. i will try my best to make me myself and i, hepi. ngeeee.  ingatlah rezeki kita Allah yg bagi, bukan sapa2,. kalu dah takdir ada, alhamdulillah, jika takdepun belajarlah bersyukur suriiiii..





No comments:

Post a Comment