Sunday, April 12, 2015

ubi kayu and teh tarikkkkk

Malam tu.. aku makan ubi robuih dgn sambai tumis.  Ada jugak kelapa parut yg manis tu.  mmg syok makan kat naili's malam tu.  Ntah kenapa aku kata yes masa kak long maza ajak kuar nak ngeteh tu.  Agaknya lapau la kot.. ehehe.. taklah.. sebenarnya nak jumpa sgt kaklong.. lama dah x jumpa sepupu aku tu.  Sejak dia sibuk urusan nak nikah.. kenduri dan macam2 lagi..  lama wehh.. byk cerita nak dia share sejak dia jdi pengantin baru tauu.. ekekek.. Along and siti pun setuju.  Lepak situ first time best jugak.   Macam2 kami borakkan malam tu.. tengoklah pic2 ni ek?
















No comments:

Post a Comment