Tuesday, March 08, 2016

halloooo...


rasa cam lamo ngat tak nulih kek sini.  i've been busy?  i guess   yeah.   now oso busy, but i just slot in the time.. akakakakkaka... mapuh.

writing is my passion okey.  however pun, i have to write.  panjang or pendek depends on pengaliran idea dari otak ke jari jemari yg besau ini.  kalu typo tu korang baca sesedap rasalah yek?

nak tulis pasal apa ntah tadi. ohhh. our next vacations.  mula2 the nearest is pengkalan balak maybe in april.  then in may, dalam negeri jugak is PD.. itu opis punya.. away day 2016 katanya.  this time macam luxury sket, sebab ada swimming pool dalam bilik tu.  ekekekek.. aku kan suka berenang2 ke tepian.. so, cant wait to do just that.  macam taun dulu kat avani sepang tu, my roomates will be ira shahira, sheila the tokey kek and yati z.  harap2 mereka tak terkejut bila aku berbogel mandi berendam.. ekekekekek.. i just love thinking of the sea.  last for this year, in sya Allah will be an overseas trip.  london paris us ke apa ntah turutannya.  aku macam teruja as always laa kan.  so, bersabarlah nyimpan duit for this one.  please ye suriani, you have to sacrifice so many to save up.  please be patient with your heart. ekekekek.. bukan sikit belanjanya kannn?  hopefully all will be fine as planned.

tu je dulu.  now nak mikir nak mandi laut kat pengkalan balak.  best worr, tepi laut jalan2.. hmmmmm

No comments:

Post a Comment