Thursday, May 05, 2016

tata darling, i nak pi mandi laut kat PD.. hihiii

1 set baju mandi
1 set baju tido
3 set baju jalan
kasut sukan
5 set panties/bra
charger handfon
batteri extra (cos i dont have a good powerbank)
toilettries

weh.. i nak gi jenjalan lagi nih.. dengan opis... been waiting since last year.  last year avani sepang.. this year jauh sket, PD.. ekekek.. peh tu selit2 ke melaka and full of ntah apa2 activities.  dont forget the meeting.  boss tentu tak mau lupakan utk bermesyuarat menaikkan semangat bekerja.. kuang3.. away day ni is like leaving the office.  tapi weols tak buleh leave the shop unattended, tu la pasai kena tunggu kol 6ptg baru dapat pegi.  so, esok, i pegi keje tak balik2 lagi la till sunday.  hope u wont miss me my dear.  coz even if i am away, i will still be in your heart katanya.. ekekekek.. takyah la miss me at all.  u can always contact me.. bukan pi nigeria kena bayar roaming pun.  dekat pun tak contact, jauh2 apatah lagi kannn?

tak sabar pun ye.  tapi bukannya siap berkemas pun lagi.  baru amik list tu dri shira tadi.  punya malas nak pikir, tanya je kat kawan yg expert bab berjalan2 ni. zasss dia bagi kita salin je.  nanti malam i pack la beg.  i really want to relax, but i guess it is not easy if hati tak berapa tenang.  Allah je yg tahu betapa sedih pilu di dalam hatiku.  sayu rindu mengenangkan.  eh.. ternyanyi lagu nassier wahab lak.

k lah.. akak nak abiskan keje till 5.30 and nak balik tido dalam tren.  sedih bercampur gembira nak tinggalkan rumah 3 hari la dengan jemahat.. well.. i will surely miss my amer.. my baby azmeer.. ekekekek.. but ayah dia janji tak mo balik kg nak temankan dia. wahhhhh.. hmmmm..  huhuhu




No comments:

Post a Comment