Wednesday, July 20, 2016

hakikat cemburu

sebenarnya saya amik berat pasal awak
saya tataulah awak pedulikkan saya ke tak
awak ada masalah awak sendiri
awak tanak cerita pun takpe, awak nak cerita saya dengar
awak kata awak tak pernah bahagia
awak kata awak selalu rasa tension
awak kata awak selalu hanyut
awak kata macam2 lah pasal diri awak yg kononnya awak bukanlah seorg yg baik.
well, kalu awak mengaku awak baik maknanya sometin wrong la pulak wak

tapi hakikatnya sayalah org yg paling cemburu bila awak bercerita pasal dia.. like all status2 ppuan2 lain, dan sapa2 je lah ppuan.  dia tukar profile pic pun awak suka.. geram tau.. status saya kat fb tu.. tak cukup bagus agaknya.  org lain letak pic makanan yg dia share resepi pun awak suka, saya mmg cemburu.. padahal sapalah saya..kannn?  tiada hak langsung.. huhu

aduh, itulah dia
cemburu tandanya saya sayang
cemburu tandanya saya takut kehilangan

berapa punya mengantuk daaaa..



No comments:

Post a Comment