Tuesday, October 25, 2016

laporan hari ini

pagi tadi aku rempit tumpang laki ke opis.  lepas je dari kedai kak bedah.. tetiba datang angin gatai aku nak bertanya kat laki.  sebelom naik moto ada la selfie pic aku dgn helmet.. buruk tau.. sembab.. terlebih tido ke hape.. tak kot.. mmg gumuks kaedahnya.  so, akupun tanyalah dia.. bang, saya lawa lagi ke?  ye, lawa.  aku terkejut la kan dia nak jawab.  so, tanya lagi, betui ke ni.. udah dia takmo jawab.. angguk je.. ekekekek.. apa la takut sgt nak kata or puji bini sendirik lawa... rugi air liur je pun.  buat bini suka bukankah dituntut? biarkanlah.. asalkan dia dah sebut lepas aku tanya. ekekek.. sekarang jgn main2 dgn aku.. aku dah tau cara kat mahkamah, ok? ekkeek..



peh tu, kat fb.. aku balik dari lunch kol 2, trus masuk meeting.  kami discussed pasal keje lah, specifically on e-invoice.  it seemed like everything will be emailed or only transmitted tru internet to clients.  no more posting.  so, this is coming to my head, e-invoice, e-filing, e-gomen, e-book.. e macam2 lagi la.. tu pasailah this e things bermain2 di fikiran aku.  so, akupun tulis la buat posting kat facebook, "e".  mmg betui la kata si dia itu,.. aku ni post apa pun ada je kawan fb akan like. haa kau.. mmg ada yg liked, hehehe.. mmg semua tu kawan2 tegar tu.  ekekeke.. aku sayang korang semua.  kahkahkah.. senyum je lah... ehhh.. gelak tuu..


 

pic takde kena mengena dgn e-filing.. ekekkeek

No comments:

Post a Comment