Thursday, October 27, 2016

jom pi cuti

aku menggelabah bila mikir dah dekat time nak pi bercuti wehh
hahaa.. beria kan?
ater mmg ler gelabah.. tak biasa wehhh
aku bulum belajar main ski.. aku bulum biasa pijak2 snow and berlari2, apatah lagi main luncur ski kauuu.. ekekek.. lahabau... tahan ke aku nanti sejuk sgt tuuu.. dulu kat ict shah alam tu pun dah nggeletor lutut sojukkkk..  sibbaik peralatan main ski tu boleh disewa, itupun aku dengar dari sally kawan aku tu..
aku ni org kampung.. mana la nak jumpa mende2 ni semua kan?  jakun dibuatnya.  tu yg make sure masa cuti tu nanti pegi tempat yg ada snow banyak and we can play in it.  bikin snow man ka, bikin es batu campur ka.. kann.. ekekeke..

so, sekarang timing nak fly sudah tukar.  dec awal baru kami terebang.  kami pi beramai dalam 6 org gitu.  kawan2 sekolah den jer semua.  hope we all get along very well.. tepuk tampar tu penting.   harap2 semua lancar.  trip ke europe ni sometin that i've never imagine before.. tapi tulah.. kita selalu plan jer tapi jadi ke tak itu Allah yg punya keje, right?  baju sejuk dah beli 2 helai.  jeket2 yg beli kat korea marin ada lagi, buleh guna jugak nanti in sya Allah.  apa yg aku nak beli kat belah2 london ntah nya pun.  bukannya aku ni jenis yg shopping2 sgt.  setakat hembeg or kasut je la kot.. ekekekek..






4 comments:

  1. Hehee mie siam lagi best.. i tgk byk plan dah next year kannn?

    ReplyDelete
  2. Hehee mie siam lagi best.. i tgk byk plan dah next year kannn?

    ReplyDelete