Friday, November 18, 2016

has been 21 years.. huhuuu

sonok bona raso ey
bukanlah den ni pemalas ngat, tapi since CEO bagi cuti half day lagi jumaat ni, iaitu harini, maka amiklahh.. kita kena mensyukuri nikmat yg dikurniakan.
kali ni half day sebab malam ni ada dinner ofis, so smua dibenarkan balik tengahari in case yg nak pegi tu nak bersiap2 sebab ada tema la kan.. tema apa ke akak dengar, cartoon kot.  tapi akak tak pegi ni amik kesempatan je la.. since dah dapat kan.

so, akak nak pi ikut shahira pi aked mara.  nak beli cadar.  dia nak belikan aunty dia jubah.. in sya allah.

pagi tadi nak citer, akak tunggu2 gak kot2 laki akak nak ucapkan "selamat ulangtahun kawen sayang" .. takdo pulak.. biarkan yo lah.. akak pun tak berapo nak hepi, walau lama tempoh tu.. takde mende kat akak.  alhamdulillah je melepasi tempoh yg lama tu.  korang nak kata akak tak bersyukur katalah.. akak saja yg tau betapa akak bersyukurnya dapat menjalani hidup yg begini seronok, dengan laki yg sangat special and anak2 yg comel2 dulu dan sekarang dah jadi hensem2.  akak je yg semakin gomok membela lemak di sana sini.. dengan mendapat beberapa penyakit sempena meningkatnya kesayangan Allah kepada akak.. Allahuakbar.  semoga akak tabah dan redha terus menjalani kehidupan berpenyakit.  Allah Maha adil.. semua lengkap hidup, diberi pulak penyakit.. supaya kita sedar diri yg kita ni sedang diuji dan akan terus diuji.


No comments:

Post a Comment