Wednesday, March 08, 2017

Bandung pics day 1

Oleh kerana kami semua tak kenai each other, except puspa and laila anak buah den, so, masa kat airport sblom terbang kami berkenalanlahhh.. masa dah cek in luggage, kami pi solat subuh peh tu minam2 sblom terbang.  segan gak dgn abg hasan, tapi nampak cam ok, buleh layan borak2., kira buleh masuk lah kan.  kak nani mai lambat haritu.. lama gak nunggu dia masa kami beratur tu.  lega bila dia tiba.. nak marah kononnya.  pehal ko nak marah, ko kenal pun tidak.. ekekek.. dah kenal ok la jugak akak tu.  org kaya beb, means dia dah byk duit epf dia buleh amik dah bila2 masa.

\






sampai epot, terus cari tour guide kami.  oh wah, lelaki tinggi inilah dia,namanya pak choki.  dialah yg akan bawak kami berjalan2 selama 4hari 3malam.  semua excited sbb muka dia macam jepp sepahtu.. ada ker?  ekekeke.. layankann.. dia kawan lama puspa, so, mmg lebih mesra.







kisahnya, smpai je airport, kasut lela tercabut dari tapak.. ekekek.. nak jadi citer kan.  dia pun sibbaik ada bawak satu psg lagi kasut sandal.  menukarlahhh.  tup tup, malam tu sandal tu putus pulakkkk.. hebat kann.. konolah beli kasut baruuu.. ekekek.. alasan utk kami semua membeli kasut or at least cuci2 mata tengok harga kasut kannn?



lunch dulu sblom start nyopping.  ini ayam penyet jerebu dari gerai/warung pak choki and wife dia.  makan puas2 beb.. sedapp.






lela milih kain lace yg special utk anak sulung dia nak kawen ujung taun nanti. tu yg kami temankan memilih.. cewahh.. yg ini cantikkann.. rasa nak kawin lagi kauu.. kui kui




malam settled down, kami kuar nak dinner.. pehtu dinner kat dalam karok u.  ekekek.. dapatlah lalak selagu dua, buat lepas tension.. tension kahhh?  hik














No comments:

Post a Comment