Wednesday, March 08, 2017

Bandung pics day 2

Day 2 kami ke farm house, floating market and also the amazing art world.

ini baru tiba di farm house.  masuk kena bayaran rp20,000 tapi kupon masuk tu buleh tukar dgn air susu.  apa2 perasa buleh pilih.  luas jugaklah.. puas amik pic.. tak terletak beb.. jenuhhhhh.



korang kena tengok pic bawah ni, fokus kat atas kepala i tu.. ada sekor iguana warna ijau and kat atas lengan tu ada sekor lg warna coklet.  tak nampak sgt sebb warna dia tak berapa nak terang.  tengok baik2 okey?







pic udah bercampur2.. pandai2 la korang tengok ye.  floating market ni byk kawasan pokok2 and tasik ke sungai.  entah.  tiru haadyai la kot, juai2 kat dalam sampan tu.  gua tak pernah pi haadyai lagi, so tak berapa nak tau sgt.  maybe we shd go haadyai later, to compare. ekekeke.. byk cantikkkk?








keletihan la ni.  sini floating market plak masuk jugak sama rp20,000 sekali dapat air kopi/oren.  kami lepak sebab letih and panas le tu.. sambil ngopi.  trip kali ni asik benti ngopi makan jer.  syok la kannn?

























Amazing Art World pulak, masuknya rp119,000 sebab ada promosi, kalu tak, rp140,000 kot.. tak ingat den.  korang cek out la kalu nak pi yek?




my feveret pic of 3D.. tercapai gak cita2 nak surfin.. without getting wet.. ekekek










meniarap menelangkup nak amik pic yg sebegini konon kasi nampak real.  nampak tak realnya di situ.  oh soton raksaksaaaaaaa.. takuttt



Malam kami dinner nasi padanggg.. awww.. air manis kono boli.. hehee.. dey ols provided air teh o kosong!



No comments:

Post a Comment