Thursday, March 09, 2017

Office away day 2017

latest news, tak jadi pi bulan ogos u.  we ols dapat latest news, boss decided to go bulan may.  sebelum posa la kan.  naik flight, kami dapat pi langkawi, tinggal kat kuah.  sonok tak labu? sonokkkkkkk.. even dalam negeri pun acik tetap bersyukur seronok dgn kawan2.. lain tauuu.. lagi2 lak pi langkawi, tempat kesukaan akak.

tu je lah dulu.. akak punya boss yg gemuks dari akak tu dah masuk lak.  bukan akak tak biasa buat keje boss ada, tapi rasa lainnya bila dia ada.  rasa tak sedap, rasa tak bebas berkarya.. ekekekek.. mapuhhhh


No comments:

Post a Comment