Wednesday, March 15, 2017

celupar korang kan?

tadi lunch dgn gang2 level 14.  dulu masa i buat keje utk financial services dept (FS), i pun sama level duduk dgn diorang.  now that i dah moved form FS dept and my new dept  dah moved to level 15, berpisahlah kita.  shira and shiela and yati and aiza semua still at level 14.  sesekali join makanpn rasa cam nak pecah perut gelak ketawa bercerita.  mmg lama benau dah tak dapat menggelak begitu.  i just had fun tadi.. really really.

kisah tudung, kisah tak dapat pi away day sebab balik kampung, kisah makan2 sedap tapi still nak berjimat dan macam2 lagi kisah yg dibincangkan tadi.  mmg best kan?

bila aku cerita kisah2 yg terjadi pada diri aku.. sheila kata.. napa tak tuliskan kat blog.  ye tak ye.  selalu takde idea asik tanya dia.. ekekekek.. org tua cam tu laa.. asik kena bahan sebab tua.. ekeke.. akak redha sbb mmg akak tua. and lembap jugak.  deme nak berkawan dgn akak pun akak dah syukur sgt2.. alhamdulillahhhh..




 gambar sekadar hiasan. kat penang, away day taun dulu2.. kak ita norita, myself, kak ita rusnita, lylis and zizie.



No comments:

Post a Comment