Tuesday, March 21, 2017

Sembang peristiwa dunia

Den juin gang2 kat level 14 lunch semenjak dua menjak ni.  Makan sambil borak2.. hapdet pasal keje and boss2 sapa yg baru and latest pasal kawan2 kat fb and insta.  Yg paling best gelak menggelakkan diri memasing.. kann?

Smlm takde nasik dr rumah bekal.. bawak tomyam seafood yg masak ahad ptg tu jer.. nasik abis.. ikan gorengpun takde tinggai.. tu yg kena membeli nasik kat plaza sentral's foodcourt utk makan lunch.  I beli siap2 masa bfast tu.  So by the time.. panaskan ajer lah lauk2 and ready to eat.    Dorang kebyakannya beli time lunch so lauk2 diorang mmg sedap2 lakannn.. kita makan je la apa yg ada.. alhamdulillah masih berselera.. ye idok?  



Ni lah korum semalam.  Hp shira gak yg ok nya amik pic.  Nampak semenggah sikit kann?  Walau dah abih makan barulah teringat nak posingnya.. kannn?  Jadilah.. buat kenangan.  

Dr depan ke kanan is ira shahira.. me.. shiela the vogue momma.. yatie zahir and last but not least aiza...  kecoh jugaklah bila dah kumpul and bercerita.  Kisah sakit dada belah kiri lah.. kisah rambut pendek memudahkan mandi wajiblah.. kisah 16 jam dlm flight smpai muntah ijo lah.. kisah boss yg pikir dia je lah yg bagus and kita suggest tak perenah mau terima.  




No comments:

Post a Comment