Wednesday, April 12, 2006

Let's Get Started Again

April 12, 2006 - 5.34pm

Ha, ni la dia. Memacam aku dah try. Mula-mula time tak sama.. ye la, keliru gak. Rupanya overseas time lain, kena adjust lain pulak. Pastu, nak create a new post, title pulak ilang. Tu laa jadi semacam my last 2 blogs. Hentahlah... cuba dan belajau la. Od pun sama. Dia sampai give up. Kih kih kih.. beb, cemana nak maju?

Sekarang dah ada clear picture of what i am doing and also reti la sikit sikit. Hari ni nak paste gambar artis boleh tak? Od siap letak gambo dia yang cun giler. Tentu lepas ni ramai antar e-mail nak bekenalan... fiwit!!

Alamak time to go, guess i'll continue tomorrow.
Adios.

1 comment:

  1. Huhuhuhu, maner ader cun.... malu ler.... tepuk tepuk, tepuk tepuk

    ReplyDelete