Thursday, May 25, 2006

Life is wonderful



Amboii, bahagia sungguh pasangan ini...

Akak teringat masa dedulu, bercintan-cintun. Pastu ingat pulak kisah baru kawin dan bulan madu. Kengkadang.. tengok balik gambo-gambo lama tu, senyum sendirikan?


Ingat kat si P-nut dan kisah rajuknya. Memang rajuk orang kawin lebih kurang jer. Aku sendirik pun slalu buat begitu. Tapi itulah yang syoknya bab rumahtangga ni kan, tak gitu? Cuma orang kawin jer yang paham.



Dah 11.03 malam skrg ni, kanda tak balik lagi.

Dia kerja kuat benar. Hiiii.... aku tensen bila pikir, ari-ari dia takde waktu anak-anak nak tido.
Pastu, pepagi anak-anak tak bangun lagi dah kena tinggal pulak. Dah jadi lumrah pulak sejak kanda tukar karier since almost 3 years now. Ameer and Amal da tak kisah sangat, ayah takde time-time ni. Dorang da tau sangat... ayah kata kol 9.30malam selalunya jadi 11.45malam. Tak bising dah. Kesian yek? Umi selalu marah-marah kalao umi malas nak melayan korang.


Sabar je la wahai anak-anakku!




Udah... asta manyana. Adios

















No comments:

Post a Comment