Saturday, May 27, 2006

Over the hedge takjadi

27 May 2006 19:40 waktu Malaysia

Semalam da mintak tolong ct dan din to buy tickets from Selayang Capitol for Sunday.

This morning am kata:
"Jali ajak balik kg laa. Semua orang kena balik kg. Bencik betul laa. Tau tak betapa penatnya berkemas nak balik kg tu? Mak mentoka aku pulak nanti, asyik membebellllll jer the whole time kami kat sana!".

Kecewa sungguh... Tapi aku lagi kesian ngan Am. Have to put up with her in-law and her kids (which she always refers as gremlins).

Kandapun da bagi permission (since dia kena kerja lagi - even on Sunday). The kids pun excited sangat. Aku terpaksa cancel the tickets. Ajak Ct, she said "Along takde, camping, tak seronoklaa,".. gitulah...

Jawablah nanti ngan Amal and Ameer. Takpe, maybe we could just buy a DVD sambil baring-baring makan-makan. Lagi syok (sedapkan ati sendiri). Kesian bebudak tu. Well, Am kata tunggu dia, nak bawak jugak anak-anak dia berjalan since Atul da balik from asrama. So.. kita tunggu je laa, Isnin atau Selasa, tungguuuu!!

No comments:

Post a Comment