Friday, May 26, 2006

Satu dalam seribu


26 May 2006
11:20malam waktu Malaysia

I've just watched 1 in a million. Was fun. Feel great to hear good voices of Malaysians. Really.. even Shafinaz looked so happy and cool. She's always a cool person, i think. Moss tu pun serious semacam. Anyway, they make good judges for this show.

  • Next week show, Dayang NF came to grab the 1 million ringgit. Can't wait!!

Aku masih rasa entry-entry sebelum ni macam pelik. Everything bercampur-campur without a paragraph.. been doing some readings, but still wonder cemana nak bagi nampak cantik, i mean tersusun skit. Tah apa butang aku da tertekan makes all the entries cam kalut.

Hari dah malam, semua orang sudah lena. Kenapa aku masih menaip? Hentah, mungkin sebab aku suka menaip? Takkan laa, becoz i've been doing the "menaip" ni since 15 years now. I think i've fallen in love with blogging. I couldnt help knowing that i havent updated my blog... Apa la syoknye bende ni? Aku tak tau nak jawab. Mungkin sebab naluri ingin menjadi seorang penulis telah lahir dalam diri aku ni. (Hulamak, Od mesti pakat gelak baca ni!!)

  • Kenyataannya memang begitu, i like to read other blogs and then got inspired to write my own.

Apapun, aku benar-benar rasa terkilan kalau entry kali ini juga berkecamuk seperti sebelumnya.

Adios

2 comments: