Wednesday, July 12, 2006

Pandainyer...


12 July 2006 2.52pm

Tetiba aku teringat kengkawan se executive ku dulu. Gambo ini diambil sewaktu kami buat reunion in March this year. Was fun to meet the gangs after like 10 years. Semua dorang maintain jer, except for few of them including me... wah ha haa. Encik Rizal, our lecturer (still feel that he is our lecturer even though dia dah bersara and we have left him more than 13 years gitu) was there too. Banyak bagi moral support, asking us what's our latest achievements dan memacam lagik. Masa sessi soal jawab tu, aku rasa diri ni kerdil benar. Apa sangatlaa yang boleh dikatakan achievement from my side. Semua kengkawan aku dah jadi orang-orang lain dengan pangkat yang besar, sedangkan aku ini? Harapkan badan jer yang membesar, tapi, bab karier, aku memang tercorot lagi. Tapi, aku bangga dengan mereka semua kerana masih dapat menerima akuk seadanya.


To all my frens from JO, i solute you!! Keep up the good work.

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. I find some information here.

    ReplyDelete