Monday, September 18, 2006

Penat weh...

Ahad 17 Sept. 2006

Kanda smsed pepagi katanya ayah sampai from Perlis at 7.45am. So he might come home late. I told him i want to jog with the kids. Never before in my mind that i could ajak both abang and adik together for a jog, hik. So, off we went around the neighbourhood, jogging... me and my two sweet kids.

Amal and adik memang takley berjumpa.. always carik pasal one. Ayoyo, what do i do laa? Aku bagi makan telo kambing kat dedua orang ni baru tau! Ada la orang kata kalao nak bagi anak bebaik sesama mereka, bagi makan itu telo? Ada ka telo kambing untuk dijual, anyone..?

But... bila sampai kat Taman Selayang Sejati tuh.. awie, i always teringat kat u, bila mai sini, hik:

Sejati...
itu yang kau ucapkan
bila janji ku genggam
bawah pohon kemboja...
yang sekecil kita

Menanti..
di mahligai mainan
kita bina bersama
dari dahan yang rapuh..

Usia...

apa lagi yek? Alaa, lupa lirik la pulak, dulu itu lagu faveret, skang, da lupa lirik plak, matilaa kalo awie tau... peminat haper gini?

Eh, sudah lari tajuk daa... sebenarnya nak cerita kisah kat taman tu. Anak-anak aku memang anak-anak yagn baik... huaaaaaaah. Dorang kata, nak kumpul duit bebanyak, nak belikan umi rumah itu.
Allahuakbar, rasa cam nak nangis bila dorang cakap gitu... dedua plak tu!! Umi sungguh terharu... huaaaah lagi!!

Check out this photo kat our rumah idaman, lepas jogging ittiew, blakang siap ada playground lagik...



No comments:

Post a Comment