Wednesday, January 24, 2007

DVD punya kisah

Ini semalam punya kisah!
Boleh percaya ker dia sudah beli 10 DVD dalam satu minggu ni saja?
Amboi-amboi, bukan main joli yek?
Ni baru berapa hb., dah berbelanja macam kita ni orang senang sangat.
Sampai hati dia buat aku begini... tak kira, lepas ni,aku nak mogok masak lagi!!
Sampai ujung bulan ni, semua makan maggi/sadin je lah... boleh?

2 comments:

  1. apa kata, malam-malam ko songlap dvd tu segala bawak keluar, and ko jual plaks second hand kat orang lain... :)-

    ReplyDelete
  2. bernas jugak idea tu..
    eh, ko nak beli DVD tak?

    ReplyDelete