Thursday, February 22, 2007

Mari bercerita

aku...... dedepan dia si betina mengata orng lain
aku...... masa org yang dikata tu depan dia
Sizuka... ngata sapa
aku...... bukan main lagi baik, lepas orng tu belah, terus sibetina ni ngata orang tu dedepan
Sizuka... tak paham
aku...... tatau la ngata sapa, but tuttt was there la
Sizuka... oooo dia bermuka2laaa
aku...... ha ah, style dia la tu
Sizuka... di dpan org tu dia baik tapi org tu blah je dia ngata org tu
aku...... tutttt kata, mmg jenis tak boleh buat kawan
Sizuka... mmmmmmmmm saya pun penah kena
aku...... tula
aku...... hati2 orng macamni
Sizuka... dia dtg sini sebok nak cari citer sensasi dari saya
Sizuka... tanya itu tanya ini
aku...... oh ye
aku...... sensasi tu sebenarnya dia sendirik
Sizuka... ler dtg ala2 joyah kecoh
Sizuka... saya ckup takut dgn mulut sensasi dia tu
Sizuka... boleh pecah belahkan org
aku...... ha ah, lain kali buat donno, ko kan dah penah kena dulu, tak insaf lagi
Sizuka... heehhehehe dah beringat ler nie
Sizuka... mmg dasar kecoh
aku...... bila dia mai, ko kata la kena jumpa akak, ada hal penting,
aku...... tentu dia cecepat blah
Sizuka... yerlaaa tuh
aku...... bener nih
Sizuka... bebaru nie dia nak korek citer pasal kawan saya
Sizuka... hubby kawan saya tu sedara dia
aku...... hek eleh, takde kerja lain
aku...... abis
Sizuka... dia sebok tanya itu ini dari saya
aku...... awak bagi?
Sizuka... saya takkan belot dgn bestfren saya
Sizuka... dia tu sapaa
Sizuka... kutu
aku...... oh, besfren awak boleh terkawin ngan sedara dia???
aku...... ayoooyooo
Sizuka... yerlaaaa dia kenal laa mak mentua best fren saya tu
Sizuka... mak mentua org duk citer itu ini kat dia pastu dia bagitau saya
aku...... abislah, nanti mesti dia rasa awak kena bitau semua hal
Sizuka... saya rasa kesian kat kawan saya tu sanggup dia ckp cam tu
aku...... eeei, apa reaksi awak?
aku...... kalo ia pun takyah la citer yang teruk kat oran gkan?
Sizuka... sedih laaa tak sangka dgn sedara sendiri pun boleh dia ckp cam tu
Sizuka... lagi sedih org tu kawan saya
Sizuka... lantak dia laa nak apa ke
aku...... dia sengaja la tu, nak buat pecah belah
Sizuka... itu citer lama dia
Sizuka... dia nak korek apa yg dia tak tau dari saya nak jaja kat sedara lain ler tuh
aku...... cilaka punya betina
aku...... aku...... doakan cepat mampus
Sizuka... tengok kat situ pun dah tau camana dia tu kan
Sizuka... jahat
aku...... astaghfirullah
aku...... sanggup citer apa saja
aku...... ko kena korek citer lama dia pulak
aku...... baru umph
Sizuka... saya nak tanya kawan saya tu kenal ke tak dgn dia
Sizuka... ckp cam bagus jer
Sizuka... poyo
Sizuka... sampai mampos pun saya tak percaya kat org cam tu
aku...... org cam dia ni... patut diputuskan hubungan dia ngan makhluk lain,
aku...... dia kawan ngan beruk jer patutnya
Sizuka... mmg laa mana ada saya layan sgt
aku...... ko buat2 bizi jer, dia mmg takde kwn dah
Sizuka... dia dtg ckp2 dgr then buat penilaian sendiri laa
aku...... ces las kas
Sizuka... mmg laa dia slalu ajak saya g tempat dia
Sizuka... nak bercerita konon
aku...... wat haper?
Sizuka... saya ckp tak boleh simply2 pegi nnt bos saya perati
aku...... jaga anak lagi baik
aku...... jgan sesekali ko pegi, aku...... tak benarkan ko mencemar duli
Sizuka... hari tu dia dtg sini saya ckp kat dia boss dia tu perati tau
Sizuka... terus dia takotttttttttt hahhahahahahahahah padan muka bodoh jugak
aku...... penaku......t tp bodo
Sizuka... saya bagitau boss dia slalu perati kan org
aku...... hi
Sizuka... kalau tak asik dtg jer
aku...... ha ah, betul tu, boss dia tu paling tak suka orang suka bergayut
Sizuka... dia mmg kuat bergayut kalau nak tanya pape payah giler asik call je online
Sizuka... saya pegi sana interupt jer mampos laaa
aku...... sohih perabis duit opis
aku...... tah cemana boss dia nak bagi kerja, tentu boss dia bengang everytime call tak dapat
aku...... kena fire la ko
Sizuka... bagusllaaa si amoi tu tu jadik boss dia at least dia berdisiplin skett
aku...... hmm, bagus kan. walaupun terlambat
aku...... hik
aku...... takde ke co. lain nak amik dia? aku...... banyak dah fwd email dari jobstreet
aku...... tak de ke dia teringin?
Sizuka... akak kena laa fwd yg big2 company baru laa dia nak
aku...... hekeleh, mana ada big big com nak amek dia
aku...... tak qualified
Sizuka... heheheheh tapi dia tu demand laaa nak yg co boleh offer dia gaji 3k
aku...... mati la nak gaji banyak, kerja tatau, gayut jer all the time
aku...... demand taik kuching
Sizuka... lawaklaaa kak tutt nie
Sizuka... tapi mmg btul punn
Sizuka... dia tak sedar tu
aku...... kojo tak pandai mano
aku...... belagak yo tau
aku...... poyo all the time, si betina la sapa lagi, 3 ribu konon,matilah
Sizuka... yerlaa dia kata dia ada experience kat ernst n young pastu tutt .. mahal tu
aku...... hek eleh, leceh la gitu, abis sampai bebila pun takde orang nak amik dia
aku...... men "tua" la dia kat sini, haiyoooo
Sizuka... heheehheehh lawaklaaaaaaaaaaaaaa ayat akak tu

No comments:

Post a Comment