Thursday, February 22, 2007

Penunggang Hantu

Aku dah pi tengok kat panggung Slayang Capitol movie nih. Sian tengok Amal and Ameer asik nak tengok, nak tengok.. bawaklah. Sib baik tiket bebudak 4 hinggit sorang. Layannnn...

Masa hero tu muda, lawaaa sangat. Bila dah tua.. eh, matang sket, dia bertukar jadi Nicholas Sangkar pulak. Tak lawa, dah tua benor. Hmm, tak suka sangat. Ngapa tak stay hero tu dari muda sampai tua, kan seronok!!

Well, citer omputeh sumer menyebabkan kita berfikir... eh, ye ke ni?

Bencipun ada, suka pun ada... but i would prefer citer cam Narnia ker, Madagascar ker, or worst still... Transformer.

2 comments:

  1. sampai hati akak kutuk ex bf saya...tua 2 pun macho tetap maintain.....

    ReplyDelete
  2. i pun 'syiok' tengok dgn Johny masa muda2. cute miut.

    ReplyDelete