Friday, February 23, 2007

Pasta

Kenyang sesangat. Lunch ngan member-member kat pondok piza tu.
Lama sangat rasanya tak pegi makan piza... alasan jer tu. Dah ko memang antu piza, kan, kan?
Next week Kalai janji nak belanja aku pulak. Best woooo... aku kata, kalo nak belanja, mesti bawak tempat yang aku feveret, that is pizza hut. She said okay, i said yahooooo!!

Sebenarnya, aku bukan tolong kerja dia mintak dibalas, aku tolong ikhlas. Kalai pun kata, dia nak belanja tu pun, ikhlas jugak. Hai, redha jer la, orang nak belanja, amik jela.

Buat baik pada semua orang, tentu Allah akan membalasnya. Kalau tak di dunia, tentu di akhirat menanti jua, kan?

3 comments:

  1. Ni..yang jeles ni..I luv pasta...hehee...u know who.

    ReplyDelete
  2. kalo tahu masak pasta lagi best. ari2 leh makan...

    ReplyDelete