Monday, April 02, 2007

Meet the Robinsons


Korang pernah dengar tentang movie ni? Aku janji ngan Amal, nak bawak dia dua beradik gi tengok citer di atas tu, kat panggung tau! Aku kata, kalau balik awal from the wedding and Kg. Selangor (amik purse Opah yagn tertinggal tu), kita bolehlah ajak ayah pegi Selayang Capitol. But, since sampai Selayang jer dah 6.30, aku compromise jer dengan beli CD ker DVD of that movie. Nasib baik dorang tak mengamuk. Anak-anak aku baik-baik belaka!

Sian dorang. Maybe i make up later la ye anak-anak umi!
Carik punya carik kat pasar malam lepas sampai selayang, takde pulak itu citer, sib baik ada citer lain - The reef, which is quite nice jugak!

But semalam memang tiring sesangat. Menyampahnya gi kenduri kawin kat kelab-kelab atau hotel-hotel ni, kita tak boleh datang awal, makan and belah. Nak kena tunggu pengantin datang, sumer-sumer. Ayoyo... leceh. Pasal tu la, aku tak dapat gi nengok wayang semalam!

6 comments:

  1. how about meet your frenly neberhood spiderman?

    ReplyDelete
  2. pls don't mention neber neber...umiammer sure teringat her x-neber? right umiammer?

    ReplyDelete
  3. citer antu tak nak tengok ke? kasik bebudak tu mengigau malam2 sure best ek.

    aritu tengok citer the exorcism of emily rose kat astro..mak oii takutnye. malam plak tuh..isk isk

    ReplyDelete
  4. Dey maksu aka... (tamil slanga), itu frenly neberhud, Spiderman 3 bulum kuluar daa..
    Kalu tidak, tuntu aku suda tunggu sana depan panggung, tau ka?

    ReplyDelete
  5. Dey banana, my x neber tu still mengganggu kehidupanku sejak azali!

    ReplyDelete
  6. oh...i can see that in your new post!!

    ReplyDelete