Monday, April 02, 2007

Selamat pagi Isnin


Korang geram tak tengok baby atas ni? Hei.. aku tak boleh tahan rasanya, nak cubit-cubit dia. Ini gambo baby was forwarded to me by my gud neber, Kalai. Diapun kata baby ni cute sesangat and she decided to put the photo as her screen saver. Hmm... berangan nak ada baby pulak.. Biasalah tu, dah kawin, lepas ni, plan nak ada anakla pulak, kan?

Hmm... kerja?
Wow.. banyak beb, since aku masuk opis this morning at about 7.40 tadi. Last week , Friday, aku stayed until 7.30pm, just to finish the billing jer. So, pagi ni, aku terus sambung lagi buat kerja, sambil update kan manager on their billing status, and by 12 jer, aku dah cabut gi lunch, bila power closing. Lega beb. Yang lambat tu, kira nasib korang ler! Tak koser aku nak menegur, meremind and me aper-aper lagi dah. Letih. By now, every body should know their responsibilities towards your job.

Entah kenapa jadi gini practicenyer kat opis ni... bila nak dekat closing, baru la dorang gelabah nak buat semua masa tu jugak. Aku dah la sorang jer buat mender-mender ni, sib baik ada Tif membantu, meringankan sikit beban billing ni semua. Kalu tak, tataula cemana. Woiyo, ni nanti affect performance aku kan? Abis cemana nak ngajor semua orang supaya lebih peka? Hentahlah..

2 comments:

  1. Lu sapa? manyak komen kalu boleh buka company sendiri ok...wakakaka. Aku dah kata...kita ni kuli ajerr...baik kita bukak biznes sendiri, nak?

    ReplyDelete
  2. ko practice je la mengajar tu... ala ala bukak course peka. kalau tak jalan, kau coursekan course pekak je... jadik ler.

    ReplyDelete