Wednesday, April 04, 2007

My day

Semalam aku ada banyak kerja, actually ada saja kerja, but aku buat seselow je. Aku takmo buat-buat sampai abis, pastu aku nganga jer pulak. Ha.. macam ari ni, dah abis keje, aku kena lah buat-buat bizi. Tulah sebabnya aku menghapdet entry lagi.

Wow... few days jugak tak tulih kan?
Aku rindu dunia blog aku nih. Semalam asik baca citer orang, jer. Semalam apa terjadi?

3 comments:

  1. Marah betul nampak nyer umiammer kat x-neber tu. Jangan begitu dong! In future mana tau kot kot anak teruna kor suker kat anak pompuan dia, macamana? Kor jadi besan dgn dia gak...hahaha. Tahukah anda, apabila kita benci atau tak suker dengan seseorang itu, maka segala-gala tindak-tanduk orang itu pun kita benci/tak suker, hatta kalau dia bagi kor nasik lemak free pun kor tak suker.(tak suker bagi kat aku!). Yang nak gelak tuh, bekas-bekas dia baring kat katil facial aku pun kor nak jadikan isu...tragis tul...wakakakak

    ReplyDelete
  2. Aku takdela sampai gitu marah. Actually aku tak marahla, dah memang aku tak suka ke dia. Akupun tau dia sendiri aware of that. Eh, dia dah pegi ke buat facial dgn ko? Alamak, aku nak book ko this week, Saturday. Tif bawak aku. Boleh?

    ReplyDelete
  3. tapi ko kena order katil baru cik butterandbanana ya.... :)-
    peace peace
    jgn mare

    ReplyDelete