Monday, April 02, 2007

Welcome fren..

Aku nak welcome few of my frens to the blogging world. Memula dulu, si Kalai. Beria nak mintak aku createkan blog untuk dia. Dah siap, dia buat bodo jer, tak mo hapdet (bak kata Honey!) and recently, si Maeran pulak memulakan kariernyer sebagai blogger seteleh lama membaca blog-blog orang lain. Dia ni aku peratikan, begitu gigih memperjuangkan nasibnyer di dalam blog.. Iyer ker nih? Correct me if i'm wrong ek..

What i'm trying to say is... let us all blog gang, put your feelings into words, and you will feel free!!!
At least that's what i feel!

3 comments:

  1. Many many thanks to Umiammer coz bersabar mengajarku blogging-memblogging nih. Syokk gak ekk...patutlah Mak Su tu bersungguh-sungguh berborak sorang-sorang kat blog dier...kakakah. Aku pun dah start borak sorang-sorang nih...hehehe

    ReplyDelete
  2. apa ni, ngumpat ngumpat virtually? feel the feel beb, feel the feel

    ReplyDelete