Tuesday, May 29, 2007

Semangat membara



I had a chat with my upline, erran. Wah... she has opened up my mind and make me feel good about myself.
Memang banyak pengalaman pompuan tuh, dari segi teknik and tektik and how she views life, makes me wonder.. orang kecik, hati besar!

I respect u cik erran oi!

Dia ada kata, buat benda yang aku enjoy and the result should be much much better than mendengar kata orang, tanpa menyukai benda itu! And she emphasized that... bukan senang nak jadi senang!



http://onestop-biz-centre.blogspot.com/

banyak lagi nak dimasukkan kat sini.. and it is still open for your ad!






10 comments:

  1. makin hilang ler kawan makan gaji aku nampaknyer.... bleh tak aku jual telur ayam kampung kat ko, telur tu aku beli kat kampung baru, so kampung jugerk ler.

    ReplyDelete
  2. tensyen lagik ker umi? aritu aku pon tgh tensyen tapi skrg dah ok dah. mana leh tensyen lelama nanti cepat tuo owhh.

    wah..nak jadi usahawan terbilang lah ni ek? teruskan...

    ReplyDelete
  3. Si Erran tu sakit sebenarnyer. Benda ni crisis jiwa dan minda. Kena kuat. Buat slow slow jer.

    ReplyDelete
  4. Aku mesti terus berusaha, slow and steady!
    Maksu, honey, butter... teruskan beri sokongan ek!
    Timo kasih... nak nangis nih!

    ReplyDelete
  5. Special comment for maksu...
    Ko memang kelakau beb, tahap cipan!
    Pedih ulu ati aku nih!

    ReplyDelete
  6. saya pun jenis yg pentingkan kepuasan diri, pandangan lain saya terima tapi mesti kena dengan cara saya.

    sebab kepuasan itu datang dari hati!

    ReplyDelete
  7. since u have visited and commented my entry,i think you care...hehehe
    salam

    ReplyDelete
  8. memang bukan senang kalau nak senang.....
    dan......
    bukan susah kalau nak susah....
    jadi.......
    dalam mengejar kesenangan kita jangan lupa....
    kita boleh jatuh susah.....
    berjaga-jagalah....
    berwaspada selalu....

    ReplyDelete
  9. butaseni,
    Iyer, MLM la tu, kecil-kecilan!

    ReplyDelete