Friday, June 01, 2007

Kisahnyer

Ada satu malam tu, kemarin la kot, badan letih sesangat balik main futsal. Dah sesiap sumer, ingat nak tidola, rehat lama sket, sampai ke esoknya.. tapi, mata nih, tak maunnyo tido, maka, akupun pegilah bilik sebelah. Ameer da tido, Amal still kat depan, tengok tivi. Kanda dah lama lena. Alamatnya kena update belog la gayanyer! Tulah pasai mataku tak mau lena! Wakakaka... but, bila dah bukak blog sendirik, baca komen, baca pulak komen, pastu baca pulak blog orang yang mengkomen, jadi langsung tak peluang nak buat entry. Asyikkkkk sangat u!

Kalau tetiba ada orang tak dikenali masuk ke dalam blog anda dan meninggalkan komennyer pada malam itu, saya lah tu. Syiok betui, lompat sini, seronok, lompat sana, excited dan berbagai-bagai lagi perasaan timbul bila mula baca satu satu! Itulah sebab aku suka baca blog... penuh informasi!

3 comments:

  1. tapi blog ni pon boleh menyebabkan ketagihan yg sukar diubati. terutama sorang surirumah cam aku nih..ngeh ngeh!

    ReplyDelete
  2. setuju sangat dengan u cik honey oi!

    ReplyDelete