Thursday, January 17, 2008

Kemudahan

Semalam rasa cam nak buat entry, nak taruk gambo, tapi since tak bawak cable and takde itu softwared kat pc kat opis ni, aku terpikir.. sampai bilalah aku nak asik gi kedai gambar, burn all the pics from my hp into CD and then baru post kat dalam blog… haiyo…

Aku ni jenis malessss gi keluar keluar just to burn CD, jadi, akupun called Karim. Kot2 dia buleh buat cemana ker, supaya gamba aku boleh post jugak kat blog. Karim kata, dia punya card reader tinggal kat umah, esok je bawak. Dia suggest aku beli sendirik, bukannya mahal, RM30 jer! Lagipun aku nak guna banyak kali gak..
Ye tak iyer, la…
So, aku soh dia belikan..

Mulai dari hari ni, aku akan amik gamba banyak2 dan boleh pastekan dalam blog.



Amacam… syiok kan?
Jadi, first time, trying the card reader, inilah dia gambo-gambo kenangan.







Amal & Ameer tak perlu pergi ke negeri2 sejuk untuk bermain dengan snow man, sinipun ader, but kena tunggu hujung taun kat complex beli belah..


kanak-kanak memang suka ngabiskan duit dengan membeli mainan.. pastu tunjuk2 plak..

ini adalah aksi spontan bila lepak2 tunggu iklan kat tivi semasa tengok kartun..


Notes: sekarang aku lebey menyayangi hp camera yang kanda bagi ni….

2 comments:

  1. amboi...gamba yang last tu kemain lagi ek... ala-ala kat bikini bottom plaks.

    ReplyDelete
  2. mak su...
    dah dorang tu kan ke peminat spongebob suar petak, tentulah dorang pakaipun ala-ala org kg sponge bob jugak, kan?

    he heh...

    ReplyDelete