Monday, January 14, 2008

Roti

Last nite, aku terasa nak makan something different than nasik, tapi nak mengenyangkan and something yang baru. Then, aku teringat kat roti nan. The best and the nearest place to have roti nan is at the stall depan Bintang.





Told kanda about the idea and he said okay. Budak2 ngikukt je.


Sampai kat situ, boleh ke si Amal tanya.. Nan tu sapa umi?


Nak tergelak pun ade, memang dia and Ameer tak pernah makan roti nan lagi, in fact, kandapun tak pernah jugak.





We ordered 4 cheese nan, 2 each for the boys and 2 butter nan for kanda and me. We also ordered 3 tandoori chicken. The meal was splendid. Tu yang bertambah2 sampai 2 keping sorang budak2 tu makan. Total for last nite meal - RM37.50, haaaa... kanda kata, boleh tahan jugak harganyer.. mana taknyer, nan cheese, tentulah mahal, kan?





5 comments:

  1. nan tu pak sedare jiran masa kat kg masa dok selalu balik kg untuk raya aji.. ingat lagi tak?

    ReplyDelete
  2. ye betul la mak su...
    mana ko tauuu?

    ReplyDelete
  3. sedapyaaaa...nan cheese berapa rega dia?rasa nk try plak..ehehehe

    ReplyDelete
  4. lama tak mkn roti nan ni...weekend ni nak kena pi carila... :-)

    ReplyDelete
  5. hi anul..
    nan cheese is RM3.50 per piece..
    but sedap sangat!

    ReplyDelete